Schietpartij Groningen

Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

De schutter is aangehouden.

. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. Een getuige filmde het. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Het incident vond rond 2000 uur vanavond plaats in de Haddingestraat. Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem. 14 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten.

1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Van het incident is een filmpje gemaakt.

Twee van hen zijn naar het. 19 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden.

The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life. 16 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen. Hij werd met ernstige verwondingen naar het.

Schietpartij in centrum Groningen. 19 hours agoSchietpartij Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.

Schietpartij in centrum Groningen. Bij een schietpartij in hartje Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. De schutter is aangehouden.

Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen. 9 juli 2022 2016 uur. 19 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt.

Volgens de politie is er. Daar trof de politie de 50-jarige man. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden. Dat bevestigt de politie op Twitter. 12 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond.

Screenshot van het filmpje. Een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost. Het heftige voorval gebeurde.

1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden raakten.

Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. De politie hield een verdachte aan.

14 hours agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen. Dat meldt de politie.

17 hours agoDrie gewonden na schietpartij in Groningse binnenstad. 1 day agoGRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt. Er is een verdachte aangehouden.

17 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel